Политика за поверителност

Лични данни
„Администратор: „Джулиани“ ЕООД, ЕИК 121281167, седалище и адрес на управление: гр. София, ул. "Раковски“ № 70, тел.: …………..  e-mail: ………………………

Администраторът обработва предоставените от Вас лични данни с цел изпълнение на договора за продажба. Предоставените от Вас лични данни ще бъдат съхранявани за времето, необходимо да изпълним задължението си по договора, както и пет години след  изпълнение на договора. Личните Ви данни не се предоставят на трети лица, освен на органите на приходната администрация в предвидените от закона случаи, на дружеството, осъществяващо счетоводно обслужване на администратора, а при желание за доставка на стоката - на куриер. Вие разполагате с правото да получите информация за това дали Вашите данни се обработват, да изискате поправката им, както и унищожаването им, в случай, че същите не са необходими на администратора, както и да депозирате жалба до Комисията за защита на личните данни, в случай че считате, че е налице нарушение на правата Ви като титуляр на обработваните данни.

 


Политика за поверителност
Какво представляват бисквитките?
Бисквитките представляват текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.


По какъв начин използваме бисквитките?
Някои от нашите страници използват бисквитки, които не са абсолютно необходими, за да може уебсайтът да работи, но го правят по-удобен за използване. Можете да изтриете или блокирате бисквитките, но ако го направите е възможно някои функции на сайта да не работят както трябва. Бисквитките се използват за запаметяване на:
  • вашите настройки за показване на сайта, като например език за навигация, предпочитания за резултатите от търсенето и за уведомленията;
  • продуктите, които последно сте разглеждали;
  • информация дали сте приели или не използването на бисквитки на този сайт.
 
Лични данни
Свързаната с бисквитките информация не се използва за установяване на самоличността ви , а образците с данни са изцяло под наш контрол. Бисквитките не се използват за цели, различни от посочените тук.

Как да контролирате бисквитките
Можете да контролирате и/или изтривате бисквитките. Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на вашето устройство, а също така можете да настроите повечето браузъри да ги блокират. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате сайта, а освен това е възможно някои услуги и функции да не работят.